Védjegy célja

A Védjegytulajdonos önkormányzat célja a tompai és kelebiai termékek ismertségének növelése, valamint a helyi termelők termékeinek megkülönböztetése a piaci áruválasztékban saját helyi márka építésével.

A Védjegytulajdonos ezen keresztül kíván hozzájárulni a helyi gazdaság fellendítéséhez és a helyi termelők ösztönzéséhez és új munkahelyek teremtéséhez.

A Védjegytulajdonos további célja, hogy a vásárlók keressék, és preferálják a Bácskai Becses védjeggyel ellátott helyi termékeket, és hogy a Bácskai Becses védjeggyel ellátott termékek megkerülhetetlen elemei legyenek a helyi piac kínálatának.

A Bácskai Becses védjeggyel ellátott termék a vásárlók számára jelentse az elérhető, jó minőséget, ezzel párhuzamosan pedig cél a helyi termelők ösztönzése a minőségfejlesztésre, magas színvonalú termékek előállítására, ezáltal közvetett módon a helyi gazdaság fejlesztésére.

A fogyasztók tájékoztatásán, szemléletformálásán keresztül a vásárlási szokások megváltoztatása, befolyásolása, a helyi értékek iránti elköteleződés generálása, a lokálpatriotizmus erősítése.

Márkafilm

Bácskai Becses márkafilm

Bejelentkezés

regisztráció

A kérdőív kitöltéséhez
jelentkezzen be,
vagy regisztráljon!

Kérdőív

Bácskai Becses kérdőív

Képgaléria

Bácskai Becses képgaléria

Csengőhang

csengőhang letöltése

A Bácskai Becses csengőhang itt letölthető.

számláló takaró kép

(admin)
Bácskai Becses
2014