Helyi termék

Ami az emberek fejében él egy-egy településről, nagyon fontos mind a település polgárai, mind a látogatók, turisták számára. Az a település rendelkezik jól felépített imázs-zsal, amely kitartó munkával eléri, hogy mindenkinek ugyanaz a néhány dolog jusson az eszébe róla.

A közelmúltig csak néhány nagyobb város privilégiuma volt a városmarketing. Mostanra viszont a tudatosabb, felkészültebb önkormányzati vezetők a piacgazdasági fejlődés által megnyílt lehetőségek kihasználására előszeretettel alkalmazzák a városmarketing eszközrendszerét település mérettől függetlenül.

Ennek az eszközrendszernek egyik kiemelkedő eleme lehet például egy jellegzetes helyi termék, vagy egy helyi márka. Ilyen lehet Tompa és Kelebia életében a Bácskai Becses.

Használata nem csak abban jelent segítséget, hogy megkülönbözteti és megvédi a helyi gazdák által megtermelt, előállított termékeket, hanem

  • egységes arculat formájában megjeleníti, pozícionálja, kommunikálja a településeket, azok értékeit mind a belső, mind a külső célközönség felé
  • előmozdítja a lakosság és a közösség érdekében munkálkodó intézmények, cégek, egyének kölcsönös érdekét
  • összekovácsol, együttműködésre ösztönöz.

Márkafilm

Bácskai Becses márkafilm

Bejelentkezés

regisztráció

A kérdőív kitöltéséhez
jelentkezzen be,
vagy regisztráljon!

Kérdőív

Bácskai Becses kérdőív

Képgaléria

Bácskai Becses képgaléria

Csengőhang

csengőhang letöltése

A Bácskai Becses csengőhang itt letölthető.

számláló takaró kép

(admin)
Bácskai Becses
2014